TESTIMONIALE

Andreea Ursachi

kinetoterapeut

“Mi-aş fi dorit să vă găsesc mai repede.”

Vreau să vă spun că sunt foarte recunoscătoare că v-am găsit şi că mi-aş fi dorit să vă găsesc mai repede pentru că de când lucrez cu voi nu numai că sunt într-o formă fizică mai bună, dar am şi mult mai multă încredere în mine, mă simt mult mai puternică (nu-mi imaginam că se ascunde atâta forţă în mine), dorm mai bine, mănânc mai corect, dar mă şi bucur de acel burger pe care dacă îl mâncam înainte mă simţeam super vinovată după. Şi odată cu toată rutina asta nouă, durerile mele de cap apar mult mai rar, iar cele de spate au dispărut de tot. Pentru asta chiar trebuie să vă multumesc.

Carmen Şomlea

human resources specialist

“Toate aşteptările mele legate de mersul la sală au fost depăşite.”

Ce pot să răspund în momentul actual este că toate aşteptările mele legate de mersul la sală au fost depăşite. Tot ce experimentez la voi este mai mult decât nişte şedinţe cu un antrenor personal. Este o experienţă completă, care include parte de well-being fizic şi psihic, este un loc unde vin de fiecare dată cu plăcere şi nu aş putea să îmi mai imaginez viaţa fără această părticică din ea.

Mă bucur că existaţi şi felicitări pentru abordarea specială pe care o aveţi. Sper să aveţi aceeaşi satisfacţie pe care o am eu observând progresele pe care le fac cu ajutorul şi îndrumarea voastră. Sper din suflet să nu vă schimbaţi abordarea şi să existaţi mult şi bine în vieţile clienţilor voştri. Destul cu vorbăraia, hai, la mişcare toată lumea!

Ioana Gaspar

recruitment manager

“Antrenorii sunt tot timpul zâmbitori, cumsecade şi răbdători.”

Am frecventat câteva săli de-a lungul anilor, totdeauna detestând experiența, aglomerația, murdăria, atmosfera gălăgioasă și antrenorii care își împărțeau atenția între 5-6 persoane pe oră. TTC este cât de diferit se poate de acestea. Au grijă de tine, iau în considerare starea ta generală și adaptează fiecare program de antrenament nevoilor tale.

TTC este mai mult decât o sală, este o comunitate cu oameni super cool și antrenori legit care vor să ajute fiecare persoană care intră în sală. Bonus: o terasă mare și cool pentru antrenamente în zilele însorite. Sala e curată, luminoasă şi fresh, iar antrenorii sunt tot timpul zâmbitori, cumsecade şi răbdători, acordându-ţi toată atenţia necesară.

Marina Cojocaru

medic psihiatru

“Totul e atât de diferit şi normal aici…”

Vrei să slăbeşti 10 kg într-o lună, schimbând drastic toate lucrurile pe care le făceai până acum, după care să nu ştii ce să faci cu viaţa ta? Atunci aceasta nu este sala potrivită pentru tine. Totul e atât de diferit şi normal aici. Începând cu nutriţia personalizată care nu constă în „mănânci şi bei asta şi asta, şi nu ai voie aia pentru că <îngraşă>”, şi nici în a fi certat şi pedepsit pentru că ai mancat o felie de pizza.

Primeşti educaţie nutriţională care e mult mai valoroasă decât orice plan alimentar, pentru că te învaţă pe termen lung de ce anume ai nevoie să mănânci şi cum să foloseşti toate tool-urile învăţate în folosul tău. Antrenamentele sunt şi ele exact cât trebuie de solicitante şi supereficiente, şi eşti „păcălit” cu o creştere a greutăţilor aşa de finuţă şi treptată, încat nu îţi dai seama când ai devenit asa forţos, şi când ai reuşit tu să ridici atâtea kg.  

Alex Gorgan

software developer

“Mă simt mai sănătos şi mai puternic ca oricând.”

Mă antrenez la TTC de aproximativ 1 an de zile, mă simt mai sănătos şi mai puternic ca oricând. În tot acest timp am primit suport şi îndrumare de la antrenorul meu, am fost încurajat şi sfătuit de oricâte ori am avut nevoie, am întâlnit şi încă întâlnesc oameni noi şi faini alături de care îmi face plăcere să îmi petrec timpul, atât în sală cât şi în activităţile organizate de echipă. Sper cu tărie să continui colaborarea cu voi cel puţin până la prima pensie. Mulţumesc TTC!

Carmina Berci

accounts teamlead

“Nu am fost niciodată atât de mulțumită de o sală de fitnes.”

Până acum, nu am fost niciodată atât de mulțumită de o sală de fitness și tot ce implică ea. De la TTC nu o să plec niciodată extenuată, cu dureri și nici n-am să vin cu groază, pentru că tot ce fac aici e potrivit greutății și forței mele. La TTC fiecare antrenor e super preocupat de clientul lui şi știe exact cu ce greutăți trebuie să continue, totul fiind treptat. Many, many, many x 100 thanks, TTC!

Monica Ţărmure

product validation manager

“Găsirea TTC a fost ca și găsirea celui mai bun prieten.”

Sincer, TTC este unul dintre locurile mele preferate. Când i-am întâlnit, m-am simțit în siguranță, încrezătoare și pe mâini bune. Pentru mine, găsirea TTC a fost ca și găsirea celui mai bun prieten. Cineva cu care poţi vorbi liber, având încredere că antrenorul tău e acolo pentru tine şi, cel mai imporant, nu te va judeca niciodată. Ba dimpotrivă, te va încuraja mai mult ca să reuşeşti pe termen lung.

După ce am lucrat cu mai mulţi antrenori de-a lungul anilor, am realizat că rezultatele imediate nu prea contează atât de mult. Mindset-ul e cel mai important. Rezultatele DISPAR fără mindset-ul potrivit. La TTC, din prima zi s-au focusat pe mindset.

Recomand în mod deosebit TTC dacă vrei să te simți bine, să devii mai sănătos și mai fit.

P.S.: M-aţi făcut să merg la sală de plăcere, să mă trezesc la 5 jumate de 3 ori/săpt, să mă simt foarte bine fizic şi să nu îmi mai pese de ce spune cântarul, să mă simt bine cu mine, să nu mai am dureri, să mai cer exerciţii, să le spun şi altora să vină la sală pentru că e super!”

Dana Chiorean

marketing specialist

“Atmosfera este una cozy, friendly și totodată motivantă.”

“Chiar dacă nu a trecut foarte mult timp de când vin la TTC, am resimțit deja primele beneficii: dureri de genunchi diminuate, o preocupare mai activă cu privire la sănătatea mea fizică și psihică, mă simt mai tonifiată, mi-a crescut rezistența și forța, hainele stau mai bine pe mine, am mai multă energie, sunt mai productivă, mai zen și o grămadă de multe alte beneficii.

Am ajuns la TTC după o perioadă în care mișcarea regulată a cam dispărut din programul meu din cauza haosului creat de pandemie și îmi doream tare mult să găsesc din nou un mediu potrivit nevoilor mele actuale, unde să pot face mișcare în timpul săptămânii cu drag și motivație.

Am găsit la TTC un mediu cu care am rezonat din prima. Totul este gândit astfel încât să fie integrat treptat în stilul tău de viață, adică faci baby steps, dar bine consolidați în comportament. Am observat de mai multe ori că, o dată ce intru în sală, inexplicabil nivelul meu de energie crește. Atmosfera este una cozy, friendly și totodată motivantă. Îmi place super mult cum e amenajată sala: modernă, curată și minimalistă. Iar terasa exterioară este preferata mea!

Am fost primită cu multă căldură și profesionalism. Ce am apreciat încă de la început a fost procesul foarte fain gândit și structurat, pe care l-am parcurs pentru ca echipa să înțeleagă cât mai bine nevoile mele. Acest proces m-a ajutat și pe mine să îmi definesc mai clar ce îmi doresc și să intru în mindset-ul potrivit. Am stabilit împreună pașii de urmat care să mă ajute să-mi îndeplinesc mai ușor obiectivele.

Pe lângă toate aceste beneficii, mai e și comunitatea foarte faină de la TTC. Conceptul de Social Workouts este foarte nice gândit: se fac drumeții, ieșiri la rafting și multe alte evenimente. Atmosfera e chill, degajată, scopul principal e ca toată lumea să se simtă bine. Așa am avut ocazia să cunosc o grămada de oameni mișto și cu valori asemănătoare. I’m grateful to be part of the TTC community și vă recomand cu tot dragul!”

Andrei Filip

inginer topograf

“Give them a try and you will change your life!”

Sunt alături de echipa TTC de 5 ani, timp în care am reuşit să-mi schimb stilul de viaţă. Stilul lor este foarte diferit şi este axat pe nevoile fiecărui client în parte. TTC nu este o sală obişnuită, este o comunitate. Antrenorii sunt profesionişti şi în continuă dezvoltare profesională.

Give them a try and you will change your life! Thank me later!

Diana Morocăzan

buyer

“4 ani de zile mai târziu, sunt tot aici!”

Parcursul meu alături de cei de la TTC a avut un început destul de sceptic din partea mea, eram cam 70% sigură că și această încercare de a face mișcare se va sfârși după câteva luni… 4 ani de zile mai târziu, sunt tot aici. 

Am rămas alături de ei în tot acest timp datorită faptului că mulțumită lor calitatea vieții mele s-a îmbunătățit, datorită atmosferei, datorită informațiilor pe care aceștia le dețin (în tot acest timp am învățat multe lucruri despre un stil de viață sănătos care poate fi menținut forever, nu doar pe o perioada limitată de timp, despre echilibru și nu numai) și nu in ultimul rând datorită comunității.

YOU GUYS ROCK!!

Nicoleta Tomoiagă

coordonator laborator calitate

“Am devenit o dependentă de mișcare și atunci când nu pot ajunge mi se face dor.”

Dintr-o persoană cam leneșă și căreia îi era groază să meargă la sală ca să nu fie judecată că e începătoare, am devenit o dependentă de mișcare, merg de doi ani și atunci când nu pot ajunge mi se face dor. Mi se pare locul potrivit pentru a face o schimbare în viața ta, pentru că indiferent de cum te simți când intri în sală, pleci fericit!

Dacă vrei să faci o schimbare, dar ți-e frică pentru că nu știi de unde să începi, acesta este locul perfect. Antrenorii sunt tot timpul atenți, îți oferă sfaturi și te încurajează, dar partea cea mai faină e că nici nu vei realiza că ești la sală, când atmosfera este relaxată, se fac glume, se zâmbește des. E un loc special, doar dacă îl vizitezi îți poți da seama ce înseamnă o altfel de sală. Bonus: muzică bună, atmosferă pozitivă, o mare familie!

Roxana Iosif

media manager

Nu văd ce altceva, mai mult decât ce oferă cei de la TTC, ai putea găsi.“

Dacă eşti interesat de un stil de viaţă sănătos, fără să simţi presiunea unor targete copleşitoare, nu văd ce altceva, mai mult decât ce oferă cei de la TTC, ai putea găsi. Te simţi „îngrijit”. Faci sport cu cap şi primeşti un program de nutriţie customizat. Eşti respectat, lucrurile sunt făcute cu responsabilitate.

Se vede din avion că oamenii ştiu ce vorbesc. (= un sentiment foarte eliberator în zilele acestea în care e plin de „wanna be-s/pretended specialists”) Atmosfera e super faină: munceşti, leşini de râs uneori, faci schimb de informaţii, afli lucruri pertinente. Pentru că oamenii sunt de calitate, atât antrenorii cât şi clienţii.

Cireaşa de pe tort: activităţi super faine de weekend, menite să consolideze comunitatea. Câţi dintre noi suntem dispuşi să ne întâlnim cu clienţii şi în weekend? Jos palaria!

Daniel Şuşman

HVAC Design Engineer

“Recomand din inimă TTC!”

TTC m-a ajutat să includ sportul în rutina mea și să îl practic cu drag, să aștept cu nerăbdare zilele în care trebuie să merg la sală. Sunt membru TTC de un an și pot spune că am primit suportul de care aveam nevoie pentru a-mi atinge obiectivele personale, am început să-mi asum obiceiuri noi și sănătoase, dar în același timp am continuat să mănânc ceea ce îmi face plăcere.

Pentru echilibru între activitate fizică și alimentație corectă, pentru antrenamentele customizate fiecărui client, pentru comunitatea făină, petrecerile, drumețiile reușite și pentru antrenorii dedicați și profesioniști, recomand din inimă TTC.

Anca Tatomir

consultant IT

“Am obținut cea mai bună condiție fizică pe care am avut-o în viața mea.”

Mă antrenez la TTC de un an și treptat am obținut cea mai bună condiție fizică pe care am avut-o în viața mea. Cei mai importanți factori motivatori pentru mine sunt că mă simt super confortabil la sală, simt ca nu „trag” singură și am sprijinul antrenoarei și al oamenilor cu care mă antrenez. Recomand din tot sufletul! 

Dorina Pavelea

medic psihiatru/psihoterapeut

“Am ajuns să mă bucur să fac sport, după 2 decenii în care am evitat asta cu orice preţ.”

Ce-i de 5 stele? Tot! Nu doar că oamenii ăștia stiu foarte bine ce au de facut, dar mai sunt şi foarte faini. Pentru mine a fost suprinzător să descopăr că am ajuns să mă bucur cu adevărat să fac sport după 2 decenii în care am evitat cu orice preţ mişcarea şi asta datorită lui Paul şi celorlalţi oameni de la TTC care te primesc ca pe un prieten la fiecare sedinţă.

Oana Vale

developer/business analyst

“Sunt mult mai puternică, mai încrezătoare, mai relaxată, mai bine cu mine.“

Am simțit încă de la primele antrenamente că aici e altceva, o altfel de sală, un alt concept, total diferit față de ce am experimentat în trecut și mă bucur că după un an și jumătate încă sunt aici. La TTC am  găsit un loc cu o atmosferă caldă, relaxată si liniștită; cu oameni faini, dedicați și pasionați de ceea ce fac. O fac cu drag și se simte.

Mă simt tare bine de fiecare dată când intru în sală, unde Oana mă așteaptă cu planul de antrenament gata pregătit, menit să mă ajute la îndeplinirea obiectivelor. E un proces pe care am ajuns să-l integrez cu drag în rutina mea. Sunt mult mai puternică, mai încrezătoare, mai relaxată, mai bine cu mine. Mulțumesc, TTC!

Alina Bulughiană

economist

“Pe cât de speriată am venit, acum mă simt ca la un prieten bun acasă.”

Eram un pic panicată de gândul că trebuie să merg la sală, că nu mă voi descurca, eu fiind o persoană foarte sedentară. Mă gândeam cu groază la zilele în care va trebui să merg la sală și îmi doream să am ambiția să nu renunț. 1 an și jumătate mai târziu, zilele din săptămână în care mă antrenez sunt preferatele mele și le aștept ca pe un cadou de Crăciun. Sunteți niște oameni tare faini.

Pe cât de speriată am venit, acum mă simt ca la un prieten bun acasă și mi-am dat seama că nimic nu e imposibil dacă ai răbdare, oameni care să te susțină, o sală faină ca TTC și un antrenor ca si Cătălin. Antrenamentele cu voi sunt grele și ușoare în același timp, super benefice, sunt amuzante, sunt o plăcere! Thank you, TTC!

Claudiu Ignat

antreprenor

“Am câștigat foarte multă încredere în mine de când merg la TTC.”

La TTC te simți ca și acasă! Când intri in sală, parcă toată sala este a ta, o sală curată, aerisită, muzică bună, un vibe super fain, nu te simți presat sau grăbit de nimeni. Toți antrenorii sunt prietenoși, funny si încearcă să te motiveze cât de mult pot. Am câștigat foarte multă încredere în mine de când merg la TTC, au avut grijă de mine și de a mă ajuta să-mi ating scopul! Îi recomand!

Ana Beleiu

delivery manager

“Ora de antrenament mă relaxează mai bine ca o zi la spa.”

Experienţa pe care o am cu TTC e foarte faină şi mă bucur mult că fac parte din comunitate. Îmi place nesperat de mult şi mă ţin cu drag de ore. Aici în sfârşit am găsit ce căutam şi da, tot efortul dă roade.

Ştiu că pot să am încredere în Oana şi pot liniştită să mă las pe mâna ei. E absolut minunat să ştiu că ajung la sală şi nu trebuie să imi bat capul cu nimic, mă pot detaşa şi relaxa complet după o zi plină.
Ora de antrenament mă relaxează mai bine ca o zi la spa. Oana ştie cel mai bine ce e bine pentru mine, sunt uimită de ce rezultate am reuşit să obţin datorită ei şi asta îmi câştigă şi mai mult încrederea.

Ce îmi place cel mai mult? Calitatea oamenilor întâlniţi aici, începând cu antrenorii, atmosfera de la sală, vin de fiecare dată cu cel mai mare drag (chiar şi când nu am chef) şi starea pe care o am când ies pe uşa sălii, după antrenament.
Mă tin de antrenamente de aproape 9 luni, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat până acum. Sunteţi minunaţi, multumesc TTC !

Magda Illyés

cadru universitar

“Aici nu se face sală pe baza sfaturilor amicilor sau ideilor luate de pe youtube.“

Locul unde îmi petrec 3 ore pe săptămână de mai bine de 3 ani. De la o persoană cu fobie de sală de sport și scutiri de la ora de educație fizică, am ajuns să devin dependentă de mișcare fiind mult mai conștientă de capacitățile și limitele mele. Aici nu se face sală pe baza sfaturilor amicilor sau ideilor luate de pe youtube, totul este profesionist și evidence-based.

Oana Savu

product manager

“O alegere excelentă dacă vrei să fii mai în formă și să te distrezi”

TTC este o alegere excelentă dacă vrei să fii mai în formă și să te distrezi. Sunt serioși dar funny și te fac să te simți ca parte dintr-o familie, în același timp ajutându-te să arăți mai bine, să construiești masă musculară și să ai o stare generală mai bună. Sunt fericită că am ales să lucrez cu ei și aș îndemna pe oricine să-i aleagă, pentru că vă garantez că nu veți fi dezamăgiți.

Mara Dis

medic psihiatru/psihoterapeut

“Niciunde nu m-am simţit mai acasă decât la TTC.”

De-a lungul anilor am avut oportunitatea de a colabora cu diferiţi antrenori personali în două oraşe diferite ale ţării. Niciunde nu m-am simţit mai “acasă” decât la TTC. De prima datâ când am făcut cunoştinţă cu echipa TTC, am simţit ca în primul rând voi face parte dintr-o comunitate unită, cu pasiuni şi ţeluri comune. You are awesome! Profesionalism, dedicare, prietenie – asta veţi descoperi la TTC!

Alex Tomoiagă

Software Engineer

“Am înţeles că sala nu ar trebui să fie un loc unde doar îţi pompezi muşchii şi îţi epuizezi corpul de energie.”

Tot timpul mi-au plăcut sporturile şi sunt mereu deschis să încerc sporturi şi activităţi noi, dar niciodată nu am găsit motivaţie în a merge la sală. Am întâlnit această echipă extraordinară acum mai puţin de un an şi sunt cu adevărat impresionat de progresul şi de motivaţia de a fi on track, pe care le am de când lucrez cu ei.

În tot acest timp am înţeles că sala nu ar trebui să fie un loc unde doar îţi pompezi muşchii şi îţi epuizezi corpul de energie, ci ar trebui să fie un loc unde îţi găseşti echilibrul, discuţi, te relaxezi, iar după un antrenament eşti plin de energie ca să-ţi poţi termina taskurile din ziua respectivă şi, de ce nu, să câştigi nişte masă musculară sau să pierzi câteva kilograme.

Echipa de la TTC e super şi m-a ajutat să devin o versiune mai bună a mea, prin tehnici de bază ce
ţin atât de antrenamentul cu greutăţi, cât şi de alimentaţie. Şi organizează nişte ieşiri super faine cu comunitatea. Dacă te gândeşti să le dai o şansă, nu te mai gândi şi fă-o. Nu vei fi dezamăgit!

Georgiana Sevastre

software developer team lead

“Zilele mele preferate au devenit cele în care merg la sală.”“

N-am fost niciodată la sală până la 26 de ani şi nu imi plăcea ideea de a face sport deloc… Merg la TTC de 1 an şi zilele mele preferate din săptămână au devenit cele în care merg la sală. Aici am găsit o comunitate extraordinar de faină, un loc în care merg nu doar să mă antrenez pentru a arăta şi a mă simţi bine, dar şi pentru a mă deconecta de rutina mea zilnică de la job. Mi-am schimbat stilul de viaţă, am învăţat să compun mesele în aşa fel încât să mănânc numai ce îmi place şi în acelaşi timp să mănânc echilibrat. Mulţumesc antrenoarei mele, Oana, pentru susţinere şi ajutor în atingerea obiectivelor mele! Mulţumesc TTC pentru că sunteţi o comunitate atât de faină şi pentru că petrecem timp de calitate împreună atât la antrenamente cât şi la activităţile extra.🤟🏼

Ilinca Niţă

medic psihiatru/psihoterapeut

“Uite că au reușit să mă ‘prindă’ încât de fiecare dată vin cu drag.”

Merg la TTC de un an și cea mai lungă pauză a fost de o săptămână, inclusiv în perioada de lockdown (în care au trecut imediat în online, cu planuri individualizate în funcție de ce aveam prin casă fiecare). Dintre obiectivele mele inițiale, de anul trecut, să fiu consecventă cu sportul a fost nr 1 și uite că au reușit sa mă ‘prindă’ încât de fiecare dată vin cu drag și duc dorul sălii dacă sunt nevoită să sar un antrenament.

Echipa este foarte bine informată și lucrează evidence based (fără bro science aici!), atitudinea este foarte profesionistă, deschisa și flexibila (fără bro atitudine aici!). Nu găsești la recepție 10 suplimente ‘obligatorii pentru a slăbi/ pune masă musculară’ ca la alte săli și toate recomandările (și planul de fapt) sunt realmente individualizate. Recomand dacă: ești începător și nu ai curaj sa mergi la sală; ești pasionat de fitness dar nu ai un plan clar ci doar mergi la sală haotic și faci ce vezi pe insta; ești intermediar și ai ajuns la un platou.

Dan Pop

software developer

“’Am obţinut obiceiul de a merge regulat la antrenamente.”

După un an de antrenamente alături de echipa TTC pot să recomand oricui acest loc fără emoţii.
Profesionalismul îmbinat cu o comunicare foarte bună fac acest studio de personal training să iasă in evidenţă. Pe langă rezultatele vizibile, pot spune că ceea ce am obţinut de la TTC şi nu am reuşit să obţin de la alte săli de fitness este obiceiul de a merge regulat la antrenamente şi de a face mai multă mişcare în general.

Dragoş Neag

computer science student

“TTC îți va schimba perspectiva despre ceea ce înseamnă sala de forță și un stil de viață sănătos.”

Dacă tu, cel care citeșți, cauți o sală adevărată cu antrenori profesioniști, look no further. Cel mai probabil chiar îți va depăși așteptările. Atmosfera este una primitoare și plină de energie, iar antrenorii îți conferă o stare de relaxare și bună dispoziție. Nu-ţi va lua mult până când îi vei percepe ca pe o familie la care te întorci cu plăcere de fiecare dată. Echipa TTC îți va schimba perspectiva despre ceea ce înseamnă sala de forță și un stil de viață sănătos. 

Daniela Burcă

Operations Manager

“Echipa TTC este pur și simplu cea mai bună pe care ai putea-o avea aproape.”

Pot să spun cu sinceritate că mă bucur de fiecare ședința la TTC, nu doar datorită antrenamentului, ci și datorită vibe-ului bun din sală. Te simți cu adevărat într-o comunitate, fiecare având un zâmbet pe față. Echipa TTC este pur și simplu cea mai bună pe care ai putea-o avea aproape, întotdeauna oferindu-ți un challenge sau o încurajare, dar în același timp fără să-ți forțeze prea tare capacitățile.