tudor chirică

antrenor şi nutriţionist

Tudor Chirică (gambe mici dar sufletul mare) este cel care a construit această echipă cu scopul de a oferi servicii de fitness & nutriţie de calitate şi evidence-based. Absolvent al masteratului de Nutriţie şi Calitatea Vieţii din cadrul UMF Cluj-Napoca, acesta a urmat şi cursul de antrenor personal din cadrul şcolii Fitness Scandinavia. Pe lângă cursul de antrenor personal, a urmat cursurile de Trigger Point Level 1 “Foam Rolling – Principii şi Practici”, Trigger Point Level 2 “Assessment to Performance” organizate de Dimi Education şi cursul McGill Level 1, ţinut de cel mai mare expert în problemele coloanei vertebrale, Stuart McGill.  Este un antrenor serios şi calm, dar care te face să pleci de la antrenament cu un zâmbet mare şi cu dorinţa de a te întoarce rapid la următorul antrenament.

De obicei îl puteţi găsi ascultând şi făcând hip-hop sau antrenându-se pe tatami la sala de Jiu-Jitsu Brazilian. Sau pe munte. Sau făcând karaoke… singur.

Paul Dan

antrenor

Paul Dan (răbdare de călugăr, zâmbet de Sinatra) este un alt antrenor important din TTC. El este licenţiat al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Secţia de Kinetoterapie, a Universităţii ,,Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi a absolvit cursul de Personal Trainer level 1 din cadrul şcolii Fitness Scandinavia. Din prima zi în care a venit în echipa noastră, s-a evidenţiat prin entuziasmul şi bucuria cu care îşi antrenează clienţii. Din perioada în care a lucrat la o grădiniţă de copii a căror condiţie necesita asistenţă specializată, Paul şi-a consolidat anumite calităţi umane ca empatia, tactul, răbdarea, disponibilitatea si generozitatea.

Pentru el, ball is life, adică nu ar putea trăi fără baschet. Şi fără minim 20 de perechi de sneakerşi. Şi fără muzică (romantică).

Thank God he got a haircut.

Ioana Tîrnovean

antrenor
Ioana Tîrnovean (good vibes only) e colega noastră care a dobândit titlul de antrenor personal în cadrul Federației Române de Culturism și Fitness. Această reprofilare s-a născut din pasiune pentru sport și dorința de a ajuta oameni. Crede că fiecare dintre noi avem abilitatea de a ne găsi un ritm în a ne echilibra viața, şi avem nevoie doar de curaj! Nu face economie de timp când vine vorba de a-şi sprijini aproapele. Câteva însuşiri care o caracterizează sunt: empatia, perseverența, susținerea, buna dispoziţie, pozitivitatea, optimismul. Se regăseşte în muzică și savurează arta indiferent de formă. “Poate nu întotdeauna ne amintim ce ne spun oamenii, dar ne amintim cu siguranță cum ne-au făcut să ne simțim!”, a spus aceasta, într-un interviu acordat lui Oprah, săptămâna trecută.

Robert Gheorghe

antrenor şi nutriţionist

Robert Gheorghe a dobândit titlul de antrenor personal în cadrul CORE Fitness Academy și titlul de nutriționist-dietetician licențiat în cadrul UMF ”Iuliu Hațieganu”. Crede că sportul și nutriția sunt cele mai eficiente unelte pe care le avem la îndemână să ne îmbunătățim calitatea vieții, iar frumusețea îmbunătățirii acestor unelte este că nu există un ”deadline” pentru ele. Robert este un băiat foarte empatic, răbdător, înţelegător şi optimist. Întrebat de Măruţă la ultimul interviu, care e visul lui, acesta a spus că vrea să ajute oamenii să privească nutriţia şi sportul cu alţi ochi. Printre pasiuni, găsim muzica hip-hop (Thank God, că dacă îi plăcea trap-ul, nu-l luam), boxul, drumeţiile şi cititul (vedem şi noi asta, pentru că, la vârsta lui, ştie p̶r̶e̶a̶ foarte multe). La TTC, Robert este antrenor, dar şi principalul nutriţionist-dietetician aka “şefu’ la” tot ce ţine de nutriţie/stil de viaţă.