Cătălin iustin aron

antrenor şi nutriţionist

Cătălin Aron (dur la exterior, soft la interior… like a pineapple) este cel care întregeşte echipa de 4 a TTC. El este şi nutriţionistul principal al echipei, având licenţa şi masteratul făcute la UMF ‚Iuliu Hațieganu’ din Cluj-Napoca. Cătălin a urmat cursul de antrenor personal al școlii Fitness Scandinavia şi cursul de Trigger Point ţinut de Physio Sport Therapy Academy. Activitatea lui preferată este să ajute clienţii să devină cea mai bună versiune a lor. Deși pare un băiat dur şi mega serios, sub această mască el ascunde un băiat relaxat, zâmbitor, cu mult bun simţ, răbdător şi cu simţul umorului.

Pe lângă antrenamentele din sală, Cătălin este pasionat de muzică (not trap), dans (salsa baby) și îi face plăcere să își transpună trăirile în versuri (după blocurile gri, stăm noi, majoritatea).

oana pescaru

antrenor
Oana Pescaru (sensibilă dar a făcut şi box…) este unul dintre primii antrenori din TTC. Aceasta a absolvit cursul de Personal Trainer Level 1 din cadrul şcolii Fitness Scandinavia, cursurile de Trigger Point Level 1 “Foam Rolling – Principii şi Practici” şi Level 2 “Assessment to Performance” organizate de Dimi Education şi cursul McGill Level 1, ţinut de cel mai mare expert în problemele coloanei vertebrale, Stuart McGill.  Recent a absolvit unul dintre cele mai complete cursuri dedicate antrenării femeilor aflate în perioada pre şi postnatală (Girls Gone Strong). Atunci când antrenează are multă răbdare şi empatie. Atenţie că dacă vrei să începi mişcarea cu ea, s-ar putea să nu mai poţi să te laşi… just saying. De obicei, când nu antrenează, se antrenează. Ok mai şi găteşte, citeşte şi mulţumeşte lui Dumnezeu că a terminat cu bine facultatea de chimie.

Paul Dan

antrenor

Paul Dan (răbdare de călugăr, zâmbet de Sinatra) este un alt antrenor important din TTC. El este licenţiat al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Secţia de Kinetoterapie, a Universităţii ,,Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi a absolvit cursul de Personal Trainer level 1 din cadrul şcolii Fitness Scandinavia. Din prima zi în care a venit în echipa noastră, s-a evidenţiat prin entuziasmul şi bucuria cu care îşi antrenează clienţii. Din perioada în care a lucrat la o grădiniţă de copii a căror condiţie necesita asistenţă specializată, Paul şi-a consolidat anumite calităţi umane ca empatia, tactul, răbdarea, disponibilitatea si generozitatea.

Pentru el, ball is life, adică nu ar putea trăi fără baschet. Şi fără minim 20 de perechi de sneakerşi. Şi fără muzică (romantică).

Thank God he got a haircut.

tudor chirică

antrenor şi nutriţionist

Tudor Chirică (gambe mici dar sufletul mare) este cel care a construit această echipă cu scopul de a oferi servicii de fitness & nutriţie de calitate şi evidence-based. Absolvent al masteratului de Nutriţie şi Calitatea Vieţii din cadrul UMF Cluj-Napoca, acesta a urmat şi cursul de antrenor personal din cadrul şcolii Fitness Scandinavia. Pe lângă cursul de antrenor personal, a urmat cursurile de Trigger Point Level 1 “Foam Rolling – Principii şi Practici”, Trigger Point Level 2 “Assessment to Performance” organizate de Dimi Education şi cursul McGill Level 1, ţinut de cel mai mare expert în problemele coloanei vertebrale, Stuart McGill.  Este un antrenor serios şi calm, dar care te face să pleci de la antrenament cu un zâmbet mare şi cu dorinţa de a te întoarce rapid la următorul antrenament.

De obicei îl puteţi găsi ascultând şi făcând hip-hop sau antrenându-se pe tatami la sala de Jiu-Jitsu Brazilian. Sau pe munte. Sau făcând karaoke… singur.